8 Haziran 2017 Perşembe

Testosteron Güçlendiriciler Nedir ?

Testosteron Güçlendiriciler Nedir ?

Bu konuda iki yol yok, testosteron ürettiğimiz en önemli hormonlardan biri. Erkeklerin yaklaşık on kat daha fazla ihtiyacı olmasına rağmen, hem erkekler hem de kadınlar bu birincil androjeni ister. Her durumda, seviyeler düştüğümüzde acı çekeriz ve eğer daha yüksek bir seviyede performans göstermek istiyorsak, bahis yaparsanız, toplam seviyemizin artması gerekir. Bu nedenle çoğu kişi kaliteli bir testosteron güçlendirici arayışındadır, ancak bir kalite testosteron yükselteci birçok insandan kaçan bir şeydir. Hadi gidelim sağ açık olsun; Yalnızca bir tane kesin testosteron güçlendirici var, ancak artırıcı bir etkiye sahip olabilecek başka şeyler de var. Gerçekten de sadece bir gerçek mavi güçlendirici olabilirken, dikkate değer değerlerin geri kalan öğeleri birden fazla yolda fark yaratacaktır.



Kolay Testosteron Destekçisi

Mümkün olan en kolay testosteron seviyenizi artırmak için yapmanız gereken tek şey başınızı eğip yatmaktır. Dinlenirken, bu seviyemiz zirveye ulaştığında ve dinlenme iznimiz reddedildiğinde veya kısa düştüğümüzde, seviyelerimiz düşmeye başlar ve olumsuz stres hormonları oluşmaya başlar. Düşündüğünüz zaman, bu sürpriz olmamalı, çünkü dinlenirken bedenimiz gençleşir. Dinlenme sırasındaki vücudumuz gençleştikçe testosteron seviyelerinin yükselmesi için mükemmel bir zaman, testosteronun onarılması için gerekli olmasıdır. "Dinlenince büyüyorsun" sözünü duymuşsundur ve bunun çoğu testosteron üretimine döner. Birçok yönden, uyku doğanın en mükemmel testosteron takviyesidir ve bu ödülü elde etmek için her gece her gün yeterince beslenmenizi sağlamak gerekir.


Gıda

Bu sır değil, yediğimiz yiyecek, gerçekleştirdiğimiz şeylerde hayati bir rol oynamaktadır. Vücudunuzun çalışması için yeterli kaloriyi sağlamanız gerekir, ancak kalori yeterli değildir; Doğru çeşitleri de sağlamanız gerekir. Uyku doğanın en mükemmel testosteron takviyesiyse de doğa, yediğimiz gıdaların çoğunda bir artış etkisi sağlar; Bu genellikle, ihmal edilen besin yağına bakıldığında görülebilir. Yağ çok anabolik bir besindir ve birçok bakımdan proteinler ve karbonhidratlardan daha hayati bir rol oynar. Hayır, gıdaları zenginleştiren mükemmel testosteron olduğu gösterilen beş spesifik gıdalar olduğundan, tüm yağların pozitif etkisi yoktur. Bu gıdalar şunları içerir:

    Kırmızı Etin Yalın Kesikleri
    Bütün yumurta
    Somon
    Kuruyemiş ve Baklagiller
    Fıstık ezmesi

Diyetteki bu gıdalarla testosteron düzeylerimiz yükselecek, ancak yapacakları tek şey bu değil. Yağ, herkesin en istikrarlı enerji kaynağı olduğu için, bu yağ temelli yiyecekler de büyük oranda enerji sağlayacaktır. Dahası, doğası gereği, yağın kendisi de oldukça anaboliktir ve zayıf dokuyu kurmak ve korumak için önemli derecede yardımcı olacaktır. İki saniyeliğine durup düşünürseniz bu mantıklı olur; Sonuçta, anabolik steroidler yağ esaslıdır.



Gerçek Mavi Testosteron Yükseltici

Özel gıdalar ve uyku, doğanın sağlayabileceği şey bu iki yönü kombine ederek doğanın en iyi testesteronunu güçlendirir. Bununla birlikte, dünyadaki tüm uykular mükemmel bir diyetle birleşince, gerçek mavi testosteron güçlendiricisine yakın bir yere gelmeyeceklerdir. Bu güçlendiriciden ne isteyebilirsiniz? Testosteronun kendisi dışında başka ne var. Birincil anabolik androjenik steroid testosteron hakkında konuşuyoruz ve birkaç tane saf testosteron formu var ise, herhangi biri yapacak. Diyetinizi kusursuz bir şekilde yapabilirsiniz, kuyruğunuzu eğitebilir ve mükemmel şekilde uyuduğundan emin olabilirsiniz, ancak sadece biraz dışsal testosteron sağlayabileceği darbeyi asla almazsınız. Birçoğu, iki artı iki eşit patates kadar mantıklı olan nedenlerle bununla iddia edecektir, ancak doğruyla tartışamazsınız. Testosteron seviyelerinizi arttırmak istiyorsanız yapabileceğiniz en iyi şey, vücudunuza testosteron vermektir. Gerçek bir mavi testesteron güçlendiricisi arıyorsanız, en iyi seçenekleriniz olacaktır:

    Testosteron-Cypionat
    Testosteron-Enanthate
    Testosteron-propiyonat
    Testosteron süspansiyon
    Sustanon-250
    Omnadren


Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.