8 Haziran 2017 Perşembe

Düşük Testosteron Nedir ?

Düşük Testosteron Nedir ?             

Düşük testosteron, milyonlarca erkeğin uğradığı bir şartlandırılmış ve çare mevcut olsa da, büyük çoğunluk bu konuda hiçbir şey yapmamaktadır. Bazı durumlarda tembellik olabilir, ancak çoğunlukla eğitim eksikliği söz konusudur; Bir şeyi bilmediğiniz ya da anlamadığınızda, dünyanın en basit olanı insan düşüncesinin en karmaşık yönlerini anlamaya çalışmaya benzer. Öyle olsa bile, birçok insan karanlıkta kalırken, giderek daha çok testosteron sorunu hakkında konuşmak ve bir şeyler yapmak için ışığa çok daha fazla yaklaşıyor; Sonuçta, bu, hiçbir insanın yaşaması gereken bir koşul ve normal ifadesini "neden daha önce yapmadım?"



Eğitimin artmaya başlamasıyla birlikte, düşük testosteron için tek gerçek tedavi anabolik steroid olduğu için onu çevreleyen efsaneler ve yalanlara sahip; Bu sürpriz olmamalı. Birçok erkek anabolik steroidlerden çok korkuyorlar; bu nedenle, yarı-gerçekleri ikna etmek anlamına gelse bile, onları önlemek için her şeyi yapacaklardır; Eski sözcüğün söylediği gibi, inanıyorsanız yalan değil, ne yazık ki bu şekilde işe yaramaz. Gerçekte, düşük testosteronu ve tedaviyi anlamak için anabolik steroidleri anlamanız gerekir ve bunları anladığınızda, kelimenin ortak anlamda ilaçları değil, halihazırda ürettiğiniz hormonlarla aynı olan sentetik hormonları anlarsınız; Ancak, şimdi düşük testosteron muzdarip olarak, şimdi çok daha az üretirsiniz.

Düşük testosteron, bir insanı vücudunu bozmak, enerjisini boşaltmak, cinsel performansını yok etmek ya da diğer zihinsel ve fiziksel problemleri arzulamak için çeşitli şekillerde olumsuz yönde etkileyebilir. Çoğu erkek, bunu sıklıkla yaş olarak nitelendirir ancak bu şekilde olması gerekmez ve aslında, insan bu duruma düşmek için tasarlanmamıştır; Bunun çoğu genelde biz tarafından getiriliyor. Bu doğrudur ve kişinin kendine özen gösterilmesi testosteron düzeylerini yeterli sayıda tutmanın yardımcı olacaktır, ancak bu yeterli değildir. Doğal anlamda telafide yardımcı olmak için yapabileceğiniz şeyler var, ancak gerçekten düşük testosteron muzdariyetseniz gerçek testosteron tedavisi gerçek eylemin tek yolu olacak.

Düşük testosteron ve bunun tedavisi etrafında dönen en yaygın mitlerden bazılarını aldık ve sizi yalnızca gerçeğe bıraktı. Umarım öğrenecek çok şey var ancak bunu iyi bir başlangıç ​​noktası bulacaksınız. Tartışılan her efsaneye, bu tartışmada yer alan en popüler mesaj panolarından bazıları geçerlidir, ancak burada bu mitlerden bazılarını dinlendirmek istiyoruz.

Efsane:

Gerçek düşük testesterondan muzdarip olmanız yalnızca yaşa göre ortaya çıkarsa, diyet ve egzersizle sorunu düzeltebilirsiniz.



Hakikat:

Gerçektir, egzersiz testosteron seviyelerini artırabilir ve bazı gıdaların aynı şeyi gösterdikleri görülür; Yumurta ve kırmızı et gibi gıdalar böyle bir sebeple yardım etmek için çok iyi iki gıdadır ancak diyet ve egzersize testesteronundaki artış o kadar azdır ki düşük testosteron sıkıntısı çeken bir kişi için söz etmek çok zordur. Düşük testosteron muzdarip ve bir çare istiyorsa, nedeninize yardımcı olacak tek çare, gerçek testosteron tedavisidir.

Efsane:

Testosteron tedavisine başladıktan ve seviyeleriniz normale döndüğünde, terapiyi bırakıp istikrarlı bir seviyede kalabilirsiniz.

Hakikat:

Gerçek düşük testosteron muzdarip, her zaman düşük testosteron muzdarip olacaktır; 40 yaşın üzerindeyseniz bu garanti edilir ve çoğu durumda 30 yaşın üzerindeki kullanıcılar aynı şeyi doğru bulacaktır. Bununla birlikte, sürekli ömür boyu kullanılan terapi çok sinir bozucu görünse de, düşük testosterondan daha iyi değil; tabiki öyle. Şimdi bu kuralın bir istisnası var; Yıllarca anabolik steroid kullanımı nedeniyle kendisine düşük testosteron getiren bir kişi, doğal testosteron üretimini tekrar yeterli seviyeye çıkarabilir ve bu gerçekleştiğinde terapiyi durdurabilir; Ancak, mümkün olduğu sürece olası değildir. 40 yaşın üzerindeki herhangi bir kişi bunu asla başaramayacak ve hatta daha genç bir bireyin çok zor bir vakit yaşayacak.

Efsane:

Düşük testosteron tedavi planları, her birinin içindeki hormondan sadece testosteronun olduğu kadarıyla aynıdır.

Hakikat:

Testosteron tedavisi birçok formda, enjekte edilebilir ve transdermal kremler ve cilt altına implante edilen yamalar ve hatta subkutan peletlerden oluşabilir. Sonunda doğrudur, her terapi şekli ile aynı testosteron hormonu alıyorsunuz, ancak her formun etkinliği ve etkinliği büyük ölçüde değişir. Soru olmadan enjekte edilebilir testosteron, testosteron tedavisinin en etkili ve etkili şeklidir; çünkü enjeksiyon yoluyla gerekli testosteron doğrudan kana yerleştirilir. Transdermal ilaçlar kana emilirken, birçok erkek bu formla uygun seviyelere ulaşmada güçlük çeker; Enjeksiyon herhangi bir nedenden ötürü bir seçenek değilse, testosteron implant pelletleri ince bir seçimdir ve genellikle bir kişinin ihtiyacı olan tüm testosteronlardır.

Düşük Testosteron Belirtileri Nelerdir ?

Eğer bir insansanız ve bunu okuduğunuzda öyleymişsiniz varsayılırsa, düşük testosteron sizin için endişe kaynağı olabilir. Yalnızca ABD'de 20 milyonu aşkın erkek erkekte düşük testosteron muzdariptir ve kadınlar da acı çekebilir ancak en çok soruna avlanan erkeklerdir. Düşük testosteron belirtileri gözlemlemek çok kolay olabilir; Bununla birlikte, çoğunlukla kademeli olarak ortaya çıktıkça, birçok erkek bir sorunlarının farkına varmadan önce alışmaktadır. Neyse ki, bu rahatsız edici bir durum olmakla birlikte, sorun için bir çare var ve oldukça basittir. Böyle bir çare hayatınızı değiştiremeyecek, rahatsız olmayacak ve başka herhangi bir şeyden bağımsız olarak genel yaşam kalitesini büyük ölçüde artıracaktır.

Düşük Testosteron Belirtileri


Bir sorununuz olduğunu gösterebilecek birkaç düşük testosteron belirtisi vardır. Çoğu durumda, en az iki semptom sergilersiniz ve çoğu zaman cinsel ilişki içinden biriyle karşılaşacaksınız. Sorun gözardı bırakıldığından, diğer semptomlar ortaya çıkmaya başlayacak ve her biri, sorunun gözetimsiz kaldığı sürece daha da kötüleşecektir. Doğrudur, düşük testosteron semptomları hayatı tehdit etmez, ancak çok fazla sorunlu değil, çok daha ciddi komplikasyonlara açık bir kapı olabilir. Aşağıdaki grafik, düşük testosteron semptomlarını, koşul göz ardı edilirse ortaya çıkabilecek ağ geçidi etkilerini ve başlangıçtaki düşük testosteron semptomlarının olası şiddetini gösterir:

Düşük Testosteron Belirtileri
Olası Şiddetli
Geçit efektleri
Libido Kaybı
şiddetli
Diyabet
Erektil Disfonksiyon
Orta ila Şiddetli
osteoporoz
Kas Kütlesi Kaybı
Yüksek Orta
Alzheimer
Güç kaybı
Orta ila Şiddetli
kaygı
Artan Vücut Yağ
Orta ila Şiddetli
Yüksek kolestorol
Yağ kaybetmenin zor olması
şiddetli
kısırlık
Enerji Kaybı
şiddetli
poliüri
Konsantrasyon Kaybı
ılımlı
Sabitlük ve Ağrılar
Depresyon
Orta ila Şiddetli

Uykusuzluk hastalığı
Düşük - Orta

Zindeliğin Azaltılmış Konusu
şiddetli


Düşük Testosteron Belirtileri ile Mücadele

Bu dünyada düşük testosteron semptomlarıyla savaşabilecek tek bir şey var ve bu testosteron. Bazı nedenlerden ötürü, anabolik steroid olması nedeniyle popüler kültüre göre testosteronun şeytanlaştırıldığı şekilde, birçok insana şaşırırlar. Bu sürpriz olmamalı; Örneğin, aç olduğunuzda yiyeceklere ihtiyacınız vardır, eğer yiyecekte yoksanız bunu düzeltecek tek şey daha fazla besindir. Testosteron konusunda aynı şey söylenebilir, testosteron eksikliğinde yapabileceğiniz tek şey vücudunuzun hormonunu daha fazla sağlamaktır. Genellikle böyle muamele görmekle birlikte, bu beyin cerrahisi değildir. ABD'de düşük testosteron semptomlarıyla mücadele etmek için aldığınız testosteron terapisinin türüne ilişkin birçok seçenek bulunmaktadır. Aromataz İnhibitörleri (AI'lar) ve Seçici Östrojen Alıcı Modülatörleri (SERM'ler) aracılığıyla en etkili enjektabl testosteron, topikal solüsyonlar, implant pelletleri ve hatta dolaylı önlemler dahildir. AI ve SERM, LH ve FSH'nin vücuda uyarılmasını uyararak doğal testosteron üretimini uyararak çalışır; Çalışabilirler, ancak çoğu kez yeterli değildir. Bazen erken başlangıç ​​stimülasyonu için kullanılan bir peptit hormonu, İnsan Koryonik Gonadotropin (hCG) vardır. Her durumda, düşük testosteron semptomlarıyla mücadele etmek için, muhtemel ortak önlemleri, önlem ya da formun türünü ve 1-10 ölçeğinde telafi etme kabiliyetini listeledik:


Tedavi
Formu
İyileşme Oranı
Androderm
Topical Testosterone Patch
5
AndroGel
Topical Testosterone Gel
6
Arimidex
AI
4
Clomiphene Citrate (Clomid)
SERM
3
hCG
Peptide
5
Letrozole
AI
4
Tamoxifen Citrate (Nolvadex)
SERM
3
Testopel
Subcutaneous Implant Pellet
8-10
Sustanon-250
Injectable Testosterone
10
Testosterone-Cypionate
Injectable Testosterone
10
Testosterone-Enanthate
Injectable Testosterone
10
Testosterone-Propionate
Injectable Testosterone
10
















Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.