8 Haziran 2017 Perşembe

Yüksek Testosteron Nedir ?

Yüksek Testosteron Nedir ?

Dergiden TV reklamlarına ilaveten giderek düzensizlikle birlikte düşük testosteron muzdarip olanlardan bahsediyorsunuz. Reklamların "Düşük-T" ile ilgili olduğunu ve durumun tedavisinden bahsettiğini gördünüz, ancak yüksek testosterondan ne oldu, yüksek testosterondan mustarip olanlar ne oldu? Açık konuşalım, eğer yüksek testosteron kullanan bir adamsanız, acı çekmiyorsunuz, aslında yaşam kaliteniz, yanınızdakinden çok daha yüksektir. Bunu anlamak için sadece iki şeyi, testosteronun ne olduğunu ve seviyelerimizin düştüğünde ne olduğunu anlamamız gerekir. Bu iki basit, çok basit şeyi anladığımızda, yüksek testosteronun sizin için ne yapabileceği konusunda bir kavrayışa sahip olabiliriz.



Testosteronu anlamak

Testosteron birincil erkek hormondur, birincil androjen ve doğası erkek cinsel gelişiminden ve erkek özelliklerinden sorumludur. Testosteron birincil erkek hormonu iken, kadınlar tarafından da üretilir, ancak çok daha az miktarda bulunur. Her iki durumda da, erkeklerde ve kadınlarda testosteron sağlığımız ve fonksiyonumuz için gereklidir; Erkekler sadece on kat daha fazla miktara ihtiyaç duyuyor. Tasarım gereği, testosteron hem fiziksel hem de zihinsel durumumuzu ve genel cinsel işlevimizi etkiler.



Düşük Testosteron

Dünya genelinde milyonlarca erkek, düşük testosteron muzdarip milyonlarca; Yalnızca ABD'de 15-20 milyon arasında olduğu tahmin edilmektedir. Birçok kadın testosteronla ilgili sorunlarla da ilgilidir; Doğum kontrolünde olan kadınlar sıklıkla düzeylerini bastırmış bulurlar ve postmenopozal kadınlar genellikle bir problemi olduğunu düşünürler. Buna rağmen, ağırlığın darbesini taşıyan erkekler olacak ve seviyelerin düştüğü zaman herkes için eğlenceli olmadığından emin olabilirsiniz. Düşük testosteron, bunlarla sınırlı olmamak üzere birçok istenmeyen belirtiye neden olabilir:

Libido Kaybı

Erektil Disfonksiyon

Kas Kütlesi Kaybı

Güç kaybı

Depresyon

Artan Vücut Yağ

Vücut Yağını Kaybetme Yeteneği

Odak Kayıpları

Enerji Kaybı

Uykusuzluk hastalığı

Letarji
Ters

Yüksek testosteron düzeylerimiz olduğunda, yukarıdaki listeyi alabilir ve tamamen çevirebiliriz. Testosteron seviyemiz yüksek olduğunda, sadece yukarıdaki belirtiler asla ortaya çıkmaz; her biri için hayatımızın alanı iyileştirilecektir. Hayır, bu otomatik olarak, yüksek testosteron olanların kas ve güç yığınları olacağı, eğitim ve diyetin hala bu hedefi belirleyeceği anlamına gelmez. Bununla birlikte, yüksek testosteronlu erkekler daha iyi şekle sahip olacaklar, daha yüksek bir yaşam kalitesinin tadını çıkaracaklar ve daha iyi bir sağlık hissi sahibi olacaklardır. Yüksek seviyedeki erkekler şunları bekleyebilir:

Artan Kas Kütlesi

Arttırılmış Mukavemet

Azalmış Vücut Yağları

Düşünülen Beratlığın Artırılması

Artan Enerji

Gelişmiş Mood

Libido artışı

Daha İyi Dinlenme

Artış Kurtarma Oranı

Yüksek Seviyelerin Elde Edilmesi

Normal testosteron seviyesinde taş seti yok. Birey olarak, hepimiz değişen miktarda hormon üretiriz ve doğal olarak üretilen miktarlar kişiden kişiye değişebilir. Her durumda, çoğu terapötik çevrede 300ng / dl veya daha düşük bir testosteron okuma değeri, 500ng / dl-700ng / dl'nin herhangi bir yerinde yeterli kabul edilince düşük olarak kabul edilir. Gördüğünüz gibi oldukça değişik.

Her durumda, yüksek testosteronu, başlangıç ​​ortalamanın üstünde herhangi bir miktarda tarif edebiliriz ve elde etmek için tek bir gerçek yol vardır; Anabolik androjenik steroidler. Yüksek testosteron seviyeleri arzularsanız birincil anabolik steroid testosteronu takviye etmeniz gerekecektir. Otomobilinizde daha fazla gaza ihtiyaç duyuyorsanız, ne olduğunu tahmin edin, arabaya gaz koymanız gerekir ve vücutta daha fazla testosteron istiyorsanız vücuda testesteronu vermelisiniz. Yemek yiyebileceğiniz, doğal olarak üretime teşvik edecek bazı gıdalar var ve birkaç testosteron takviye takviyesi var, ancak gerçek yüksek seviyeleri elde etmek için saf dışsal testosteron tek yoldur.


Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.