8 Haziran 2017 Perşembe

Erkeklerde Ve Kadınlarda Testosteron ?

 Erkeklerde Ve Kadınlarda Testosteron ?

 Erkeklerde Testosteron

İnsan vücudundaki tüm hormonların testosterondan daha az önemi vardır ve erkek türlerine baktığımızda erkeklerde testosteronun toplam miktarı daha da önem kazanır. Birincil erkek hormon olarak, erkeklerde büyük ölçüde onları tanımlayan testosteron olur; Herkese en önemli hormon hangisidir, belki de olmayabilir, her iki durumda da bir argüman yapılabilir, ancak insan erkeği için hayati öneme sahiptir.

Erkeklerde Testosteron neden bu kadar önemli?

Birincil erkek seks hormonu testosteron, işlevleri açısından gerçekten çok yönlü olduğu için, insan vücudunda bir ev sahibi ve çok sayıda işlev görür. İnsan vücudunun kas kitlesi ve kuvveti büyük oranda bedeninden akan testosteron miktarı ile belirlenir; Onun cinsel arzuları ve işlevselliği de hormona bağımlıdır, ancak burada sona ermez. Erkeklerde testosteron miktarı, konsantrasyon açısından enerji düzeylerini, ruh halini ve hatta zihinsel kapasiteyi büyük ölçüde etkileyebilir; Çünkü bunu kolayca görebilirsiniz ki bunun büyük önem taşıdığı bir hormondur.




Erkeklerde Düşük Testosteron

Erkeklerde testosteron seviyeleri düştüğünde, kaçınılmaz olarak acı çeker; çünkü hormonun sorumlulukları, varlığının olmaması başka bir şey tarafından telafi edilemeyeceği için vücut içerisinde karşılanmaz. Düşük seviyelerden muzdarip olan erkeklerin, libido- larının ciddi derecede azaldığını ve hatta bazı arzuların ortaya çıkması durumunda sertleşme bozukluğunun oldukça yaygın olduğunu göreceksiniz. Dahası, seviyeleri düşürdükçe kas dokusunda bir kayıp görülür, özellikle bel çevresinde vücut yağında artış olur ve yeterince kötü olmazsa çok daha da kötüleşir. Erkeklerdeki toplam testosteron uygun bir seviyenin altına düştüğünde ciddi bir enerji eksikliği ve hemen hemen bir ilgisizlik durumu ortaya çıkabilir; 


Bu durum depresyonun oldukça yaygınlaşmasına ve hatta en basit görevlere odaklanamamasına neden olabilir. Her bir sorun yalnızca o bir sorun olduğu için, düzgün ele alınmadığında fiziksel bir başka problemlere neden olabilir; Karın bölgesinde yağ birikiminin sağlığınıza çok zararlı olduğunu ve zihinsel işlev bakımından erkeklerdeki düşük testosteron seviyelerinin bunamanın çeşitli vakalarına yol açtığını anladığınız gibi. Tekrar tekrar ses çıkmaya başlamış olsak da, bunun için hiçbir şekilde daha fazla, daha da kötüleştiği için orada hiçbir şekilde yok. Testosteron düzgün işleyen bir endokrin sistem için gereklidir ve bağışıklık sistemimiz bozulursa, Düşük seviyelerden muzdarip olan erkekler kendilerini en temel hastalıklardan bile daha hassastır bulabilirler.


Sonuç



Gördüğünüz gibi erkeklerde total testosteron çok önemlidir; Erkeklerde artmış seviyelerde testosteron gelişimini tartışmadık, bunun oldukça belirgin bir sonu olması gerekiyordu; Testesteron yüksek olduğunda gelişiriz. Burada tartışılan semptomlardan veya bunlarla ilgili semptomlardan muzdarip olursanız, tıbbi öneride bulunmanız kesinlikle önerilir; Başarısızlık sadece sağlığınızı, genel fiziki sağlığınızı da engelledi. Dünyanın birçok adamı düşük seviyelerden muzdarip ve tamamen farkında değil; Bu şekilde yaşamak zorunda olmadıkları için artık utanç verici ve biliyorsun ya da yapman gerekmediğini biliyorsun.


Kadınlar İçin Testosteron

Tıp alanında ve performans arttıkça, herkesin en tabu konusundan biri; Kadınlar için testosteron dersinden bahsediyoruz ve tabu doğası mantıklı; Sonuçta, testosteron birincil erkek seks hormonu ve aynı zamanda bir anabolik androjenik steroid. Her ne kadar bu gerçek olsa da, korkulması gereken bir hormondur olduğu anlamına gelmez, kadınlar için gerçekte testosteron, bundan dolayı büyük bir öneme sahiptir; erkek gibi onlar büyük ölçüde acı çekerler.

Terapötik testosteronun kadınlar için uygulanmasının en yaygın nedeni düşük seviyelerde seyretmekle birlikte birçok kadın performansta zenginleştirme veya en azından testosteron türevleri için destek sağlar. Kadınlar için terapötik olmayan testosterondan bahsederken elbette yüksek seviyelerden bahsediyoruz ve seviyeler çok yüksek olduğunda düşük seviyelerde felaket olmayabilir ancak negatif özelliklere neden olabilir.

Ne yazık ki, steroidal hormonlar söz konusu olduğunda gerçeği öğrenmeye çalışırken genellikle bulmak çok zor; Testosteron yaşamsal önem taşıdıkça, hâlâ yalnızca ait olduğu hormon ailesi nedeniyle duygusal anlamda tartışılmaktadır. Her ne kadar genelde anabolik steroidlerle ilgili birçok efsane ve yalanlar olsa da, hem performans arttırıcı hem de doğal üretim açısından kadınlar için testosterondan bahsettiğimizde çok az yalan var ve çoğunlukla çok gülünç bir nitelik taşıyor. Testesteron olmadan kadınlar kadın olmaz, hormona bir erkeğin yaptığı gibi ihtiyaç duyarlar, ancak bu yanlışlıkla anlaşılır.

Kadınlar için testosteron ile ilgili en yaygın efsanelerden ve yanlış anlamalardan bazılarını aldık ve yalnızca gerçeği size bıraktı. Bu yalanları çeşitli mesaj panolarından ve web sitelerinden almıştık ve bu tür tartışmalarla uğraşan ve umarım en azından düşünce için biraz yiyecek verdiniz. Bulacağınız halde, öğreneceğiniz çok şey var yine de, bunu iyi bir başlangıç ​​noktası bulacaksınız.

Efsane: Testosteron kadınlar için gülünç; Sadece östrojen ve progesterona ihtiyaç duyarlar.

Gerçek: Hem erkekler hem de kadınlar doğal olarak testosteron üretir; Bununla birlikte, erkekler kendi üretimlerinin eşit olduğu varsayılarak doğal olarak on kat daha fazla üretim yapıyor. Bununla birlikte, her iki durumda da testosteron cinsel işlevde hayati bir rol oynamaktadır; Düşük seviye olan kadınlar libido'da büyük çökmeler yaşayacaktır. Azalan cinsel istekten muzdarip olanlar, özellikle de düşük seviyelerde olabilecek diğer birçok olumsuz etkiyi göz önüne aldığımızda, kadınlar için terapötik testosteronu aramak zorunda kalabilirler: kas dokusu kaybı, depresyon ve yağ kaybı, güç kaybı, Enerji kaybı, zayıflamış bağışıklık sistemi ve hatta bazı durumlarda konsantrasyon eksikliği.

Efsane: Menopoz geçiren kadınlara progesteron takviyesi ile en iyi servis yapılır.

Gerçek: Menopozun tedavisi, çoğu durumda, testosterondur; menopoz, bazı durumlarda% 80 ve hatta daha fazla hormon düşüşüne neden olabilir. Eğer bu testosteronun kadınlar için geçerli olduğu bir yaşam dönemi ise, bu dönemde olduğu gibi her zamankinden daha yaşamsal hale gelir, bir kadının iç dünyası tersine çevrilebilir.

Efsane: Doğum kontrol testosteronu etkilemez, sadece yumurtalıkları etkiler.

Gerçek: Tüm kontraseptiflerin çoğu testosteron, östrojen ve progesteron sınıfının tüm hormonal üretimlerini yok eder; Ne kadar özel olduğun önemli değil, gerçekleşecek. Bu nedenle, doğum kontrolünü kullanan kadınların, toplam hormon seviyeleri üzerinde göz kulak olmaları şiddetle çağrılmaktadır; eğer bu düzeyler düşerse, kadınlar için terapötik testosteron sıklıkla tavsiye edilmektedir.


Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.