8 Haziran 2017 Perşembe

Testosteron Düzeyleri ?

Testosteron Düzeyleri ?

Anabolik steroid kullananlar için testosteron seviyeleri büyük önem taşımaktadır. Anabolik steroidlerle desteklediğimizde, doğal testosteron üretimimiz bastırılır, anabolik steroid testosteronun kendisi de eklendiğinde doğal üretimimiz azalır. Seviyelerimizin düşmesi, birkaç faktöre bağlı olacaktır; Bazı steroidler diğerlerinden daha büyük bir oranda bastırır ancak doğal testosteron düzeylerinizi kullandığınız steroid (ler) in ne olursa olsun optimal seviyede olmayacaktır. Bu sebeple birkaç diğerinde çoğu performans arttırıcı testosteron ile takviye edilecek; Çoğu için, herhangi bir kürnün temelidir ve çoğu durumda, genellikle yalnızca bir steroid kullanılacaksa kullanılan tek steroiddir. Testosteron takviyesinin neden bu kadar önemli olduğu konusunda oldukça açık olmalıdır; Anabolik steroidler kullanıyorsunuz, artık yeterli seviyede testosteron üretmiyor ve testosteron seviyelerinizi uygun bir oranda tutuyor ve standartların ötesinde bir seviyeye getirme olasılığınız yüksek, eksojen miktarda hormon bulundurmanız gerekiyor .



Anabolik steroid dünyasında kelimenin tam anlamıyla çok sayıda seçenek vardır ve her seçimde genellikle daha fazla seçenek vardır. Örneğin, anabolik steroid testosteronu kullanınız; Bu hormonun her biri ester ekli veya eksikliği ile tanımlanan sayısız formları vardır. Sonuçta her biri aynı aktif hormondan oluşur ancak ester, bileşiğin toplam kütlesini etkilerken toplam yarılanma ömrünü de etkiler; Eğer stabil testosteron düzeylerini korumak istiyorsak, bunun anlaşılması gerekir. Testosteron takviyesinin çoğu, normalde uzun ester esaslı veya kısa ester esaslı testosteron ile bunu yapacaktır; Ilımlı ester temelli testosteron mevcutken, nadiren tek bir ester esaslı formda ve genellikle tek bir ester bazlı formlardan oluşan bir testosteron karışımının parçası olarak bulunur.
Testosteron Düzeyleri ve Uzun Esterleri

Testesteronun ya da büyük esterin uzun ester esaslı formları var, buna baktığınıza bağlı olarak, çoğunlukla en yaygın olanı testosteron-Cypionate ve Testosteron-Enanthate'dir. Cypionate formunda bununla birlikte yaklaşık 12 gün yarı ömrü vardır; Bunun anlamı, hormona enjeksiyondan 12 gün sonra aktif dozun yarısı vücutta hala aktif olmasıdır. Örneğin, 200 mg'lık bir enjeksiyon, 12 gün sonra 100 mg aktif testosteron ve sonraki 12 gün içinde 50 mg verecek ve böylece devam edecektir. Testosteron-Enantiye baktığımızda gerçekten çok fazla fark yoktur, yaklaşık 36 saat daha kısa bir ömre sahiptir ve bir haftadan daha uzun süren yarılanma ömürlerinden söz ederken bu önemsiz bir niteliktedir ; Bu ne anlama geliyor?


Uzun ester formlarımızı keyfi olarak enjekte edemeyiz, bunu yaparken testosteron seviyemizin her yerde olması, bunun sonrasında bir rollercoaster gibi olması gerekir. Testesteronun en uzun ester bazlı formları ile haftada bir kez enjeksiyon yeterli olurken, sadece uygun testosteron seviyelerini korumayı değil aynı zamanda haftalık haftada iki kez enjeksiyonu yapmak isteyen performans artırıcı için çok daha etkili olacaktır. Birçok rekabetçi vücut geliştirme çevrelerinde tıbben gerekli olmasa da, bireyler sık ​​sık günlük uzun ester testosteronları günlük bazda uygularlar ve dozajlarını çok sayıda küçük normal enjeksiyona bölerler. Ortalama performans artırıcı için bu gereksizdir, ancak böyle bir uygulama, testosteron seviyelerinin kullanım boyunca azami seviyede olmasını sağlayacaktır.


Testosteron Düzeyleri ve Kısa Esterleri


Uzun ester temelli formlar popüler olmakla birlikte popülerlik bakımından eşit olan ve testosteron-Propiyonatın bir ester esteri temelli testosteron var. Testosteron-Propionat orijinal testosteron formlarından biridir, aslında orijinal anabolik steroidlerden biridir ve ayrıca ilk kez kitlesel insan kullanımı için hazırlanmış testosteronlardan biridir. Kısa ester esaslı bir testesteron olan Propionat versiyonu, yaklaşık olarak 4 günlük bir yarılanma ömrüne sahiptir ve bu özellik sayesinde testosteron düzeyleri korunacaksa, sık sık enjeksiyon yapılması gerekecektir. Büyük eylem şemasında her üç günde bir enjeksiyonla uygun testosteron seviyelerini koruyabilir, ancak pik testosteron düzeylerini zirvelerinde tutmak için, her geçen gün bir yönetim takvimi çok daha optimum ve etkin olacaktı.


Sonuç


Sonunda oldukça basit; Eksojen testosteron takviyesinde uygun testosteron düzeylerini korumak için, bileşikle ilişkili aktif yarılanma ömrünü anlamalısınız. Biz sadece tartıştığımız üç bileşik formu tartışmış olmamıza karşın en yaygın olanı ve testosteronunuz bu grupta değilse, bilmeniz gereken tek şey kesin bir kararlılık sağlamak için onun yarı-ömrüdür. Bununla birlikte, yarı ömrü bilmek sadece Sustanon-250 gibi testosteron karışımları için geçerli değildir; Testosteron karışımlarının toplam yarı ömrü çok uzundur ancak nadir enjeksiyonlarla buttestosteron seviyeleri korunamaz; Karışımlara, tekli kısa ester esaslı formlar olarak muamele edildiğinde en iyi sunulmaktadır.


Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.