8 Haziran 2017 Perşembe

Testosteron Enjeksiyonu

Testosteron Enjeksiyonu

Bir testosteron enjeksiyonuyla ilgili olduğu için, sık karşılaşılan bir soru dozajın etrafında dönmektedir. Anabolik steroidlere yeniyseniz, bu biraz kafa karıştırıcı olabilir, sonuçta her biri kendi benzersiz şekilde dozlanan testosteronun birden fazla formları vardır. Normal testosteron enjeksiyonuna alışmış tecrübeli kişilerde bile, özellikle de dozlama söz konusu olduğunda yöntemlerinde yanlış yönlendirmeler yapılır; Bu sorunun web çevresinde dolaşan çok sayıda kötü bilgiye büyük bir şükran duyuyoruz. Açıkçası, herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak bir doz seti yoktur, ancak izlenecek yönergeler ve parametreler oluşturabiliriz.





HRT için testosteron enjeksiyonu:

Bu tedavinin bir parçası olarak düzenli bir testosteron enjeksiyonu alırsa, hormon replasman tedavisi (HRT) reçeteli olan birey için, her 7-14 günde bir 100 mg - 200 mg'lık bir doz uzakta olmakla birlikte, genellikle 250 mg en fazla verilen doz olacaktır. HRT hastası için daha yaygın testosteron enjeksiyonu. ABD'de kullanıcılara genellikle testosteron-cypionate veya testosteron-propiyonat verilir ve toplam enjeksiyon dozu yarılanma ömrü hesaba katılarak kullanılan belirli testosteron tarafından sağlanan miligrama ve daha sonra bu kişinin gereksinimlerini karşılamak için toplam doz seviyelerinin belirlenmesine dayanır İhtiyaçlar. Örneğin, her iki haftada bir bir kişiye 200 mg'lık bir doz verilirse, her iki haftada bir testosteron enjeksiyonu Cypionate'in hepsine ihtiyaç duyulmaktadır. Eğer birey her iki haftada bir 200mg dozunda testosteron-propiyonat veriyorsa 3-4 günde bir yaklaşık 50mg enjekte etmesi gerekir.

Siz ve doktorunuz sizin için en iyi olanı belirleyecektir. Bir haftalık enjeksiyon çok daha çekici olmasına rağmen, bazı kişiler daha düşük bir seviyede sık testosteron dozları ile daha kararlı bir seviyede kalabilirler, böylece daha sık enjeksiyon gerekir.


Performans Arttırıcı için Testosteron Enjeksiyonu:

Performans arttırıcı seviyelere erişmek için performans arttırıcı için bir testosteron enjeksiyonunun HRT düzeylerini aşması gerekecek. HRT'nin arkasındaki düşünce, testosteron seviyelerini normale döndürecek şekilde arttırmaktır. Performans arttırıcı için, fikir doğallığın ötesine geçmek, vücudumuza doğal seviyelerin ötesinde üretim yapamayacağı miktarda testosteron vermektir. Bu testosteron dozajına yaygın olarak Supraphysiological doz denir ve bunun çoğu, minimumda haftada 400mg-500mg aralığında düşer. Çok daha az ve gerçek kazanç veya fayda görmüyorsunuz.

Acemi ya da ilk kez anabolik steroid kullananlar için haftalık 400-400 mg / hafta testosteron enjeksiyonu iyi bir başlangıç ​​noktasıdır. Testosteron-cypionate kullanıyorsanız, 2cc veya 2ml testosteron ile 400mg verecek olan 200mg / ml dozunda ilaç bulacaksınız; Haftada bir kez 400mg enjekte edebilir veya yaklaşık 3-4 günde iki 200mg dozuna bölebilirsiniz. Testosteron-Enanthatei kullanıyorsanız, 2cc veya 2ml testosteronun verileceği 250mg / ml dozunda ilaç alınacağını 500mg verecektir; Her 500mg'ı haftada bir kez enjekte edebilir veya yaklaşık 3-4 günde iki 250mg dozuna bölebilirsiniz.


Birçok performans arttırıcı madde sonunda haftada bu 400mg-500mg'ı aşar ancak çoğu bunun çok rahat ve nispeten güvenli bir doz olduğunu ve hiçbir zaman dozaj düzeylerini arttırmak için bir neden bulmadığını keşfederler. Unutmayın, dozu ne kadar yüksek riski o kadar yüksek olur. Daha yüksek bir dozda testosteron enjeksiyonunun ödülü gerçekten çok büyük olabilir, ancak istenmeyen yan etkilerin oranı da artmıştır; Oranın ödüllendirilmesi için bir risk vardır ve risk değerine değip değmeyeceğinize karar verebilirsiniz. Normal testosteron enjeksiyonu ile diğer anabolik steroidler bir araya getiriliyorsa, yine de oran ödüllendirme riski daha da artar. Performans arttırıcı iseniz, sağlık durumunuza dikkat edin; Düzenli aralıklarla planlanmış fizik muayenehaneleri düzenli olarak yaptırılmalıdır. Çok yüksek dozlarda denemek istediğiniz yere ulaşırsanız, sağlığınıza gözünüzün daha da yaygın olması gerekir.

Testosteron enjeksiyonları

Testosteron enjeksiyonları, tüm performans artırıcı ilaç (PED) uygulamalarının en yaygın olanıdır. Birçok durumda, testosteron, pek çok sporcu tarafından kullanılan tek PED'dir, çünkü sadece etkili değil, sağlıklı erişkin erkeklerde en iyi tolere edilen PED'lerden biridir. Testosteron enjeksiyonlarının yapılması çok kolay, hemen hemen ağrısızdır ve en fazla 30 saniye sürer. Tabii ki, kullandığınız testosteron türüne bağlı olarak ne sıklıkta enjekte etmeniz gerektiğini belirler, ancak bu kullanım kolaylığını etkilemez. Tabii ki, birçoğu testosteron enjeksiyonlarından sadece PED kullandıkları için taşlanmış durumda. Açık konuşalım, eğer sağlıklı bir yetişkin erkek iseniz, korkacak bir şeyiniz yok.


Testosteron Enjeksiyon Türleri

Performans artırıcılar tarafından kullanılan altı testosteron yaygın biçimi vardır. Her biri aynı aktif testosteron hormonundan oluşur, fakat bağlı ester (ler) e dayalı benzersizdir veya bir durumda, eksikliği vardır. Altı ortak form, performans için önerilen enjeksiyon sıklığı ve kısa bir açıklama listeledik:

-Ortak Testosteron Enjeksiyonları:


Form
Kullanım Sıklığı
Notlar
Omnadren
Haftada 3 Kez
4 Ester Karışımı :
Testosterone-Propionate (Küçük Ester)
Testosterone-Phenylpropionate (Küçük Ester)
Testosterone-Isocaproate (orta Ester)
Testosterone-Caproate (uzun Ester)
Sustanon-250
Haftada 3 Kez
4 Ester Karışımı:
Testosterone-Propionate (Küçük Ester)
Testosterone-Phenylpropionate (Küçük Ester)
Testosterone-Isocaproate (orta Ester)
Testosterone-Decanoate (çok uzun  Ester)
Testosterone-Cypionate
Haftada 2 Kez
1 Uzun  Cypionate Ester
Testosterone-Enanthate
Haftada 2 Kez
1 Uzun  Enanthate Ester
Testosterone-Propionate
2 günde 1
1 Kısa  Propionate Ester
Testosterone-Suspension
Her Gün
Hiçbir Ester Bağlı Değil  – Saf Testosteron

Testosteron Enjeksiyonlarının Korkusu

Korku basit; Testosteron bir anabolik steroid, birincil anabolik steroid ve tüm hayatınız boyunca anabolik steroidlerden korkmanız söylendi. Anabolik steroidleri saf kötülük araçlarıyla hemen hemen karşılaştıran bir şekilde tekrar tekrar kafanıza dövülmüştür. Bunu akılda tutarak açık olalım, çok basit olalım. Testosteron, vücudunuzun doğal olarak ürettiği bir hormondur. Vücudunuzun ürettiği tüm hormonların içinde, testosteron en önemli maddelerden biridir; Birçok sağlık uzmanı, insan vücudunun en önemli hormonlarından biri olarak belirtmiştir. Sadece gelişimimiz açısından değil, aynı zamanda fiziksel, zihinsel ve cinsel sağlığımız için de gereklidir ve bu hem erkek hem de kadınları kapsar. Sağlıklı yetişkin erkek için, suprafizyolojik dozlarda bile, eksojen testosteron kullanımı çoğu kez çok iyi tolere edilir. Şüpheleriniz varsa, "Testosteronun Suprafizyolojik Dozlarının Normal Erkeklerde Kasa Boyutu ve Kuvveti Üzerindeki Etkileri" başlıklı NEJM çalışmasına bakın.

Bu basit, testesteron enjeksiyonlarından korkmanıza gerek yok, çünkü bu vücudunuzun oldukça alışık olduğu bir hormondur; Aslında bunu istiyor. Verilen suprafizyolojik dozlar tolere edilebilirken, her insanda kesme noktası olacaktır. Doz ne kadar yüksek olursa advers reaksiyonlar için daha büyük potansiyel elde edilir ve bu doğruysa maalesef bu kestirmenin nerede gerçekleşeceği konusunda tüm cevaplara uyan tek bir boyut yoktur. Sonuçta, sorumlu olmalısınız, vücudunuzu dinleyin, vücudunuza dikkat edin ve dikkatli olun.


Nereye Yerleştirilir?

Testosteron enjeksiyonları vücudun hemen hemen her büyük kasına uygulanabilir. Her kas grubunda sık sık enjekte edilebilir birden çok nokta vardır. Örneğin, her bir deltoid testosteron enjeksiyonu yapabileceğiniz 3 noktaya sahiptir. Enjekte edilebilecek her bir kas, kasdaki lekelerin sayısı ve nereye kas enjekte edilmesi gereken yere ilişkin bir grafik sağladık:


Kas
İğne Bölgeleri
Yerler
Biceps
2
Her kafanın merkezi
Triceps
3
Her kafanın merkezi
Deltoids
3
Her kafanın merkezi
Pectorals
3
İç-üst, İç-Alt, Dış-Alt
Quads
2
Gözyaşı  merkezi
Glutes
1
Üst dış bölge
Lats
1
Her kafanın merkezi
Traps
1
Her kafanın merkezi
Calves
2
Her kafanın merkezi



Enjeksiyon Yerleri Hakkında Notlar

     Testosteron enjeksiyonları için kullanılan bu aynı siteler herhangi bir steroid için de kullanılabilir.

· Tuzaklara ve Buzağılara hiçbir zaman enjekte edilmemeli, olabilirler ve listelememizin nedeni bu, enjeksiyon işlemlerini yapabildikleri, ancak bu bölgelerde bir sürü sinir var ve dikkatli değilseniz gerçekten zarar görebilirsiniz.

· Glutes ve Deltoids en çok kullanmak zorunda kalacaklardır.

Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.