8 Haziran 2017 Perşembe

Testosteron Nasıl Artar ?

Testosteron Nasıl  Artar ?

Bu bir sır değildir, eğer sporcu, spor salonu fare ya da sadece biraz daha iyi görünmek isteyen birisiysanız, testosteronu artıracak kadar iyi olursanız; Sonuçta, testosteron birincil anabolik hormondur. Testosteronu arttırmaya çalışırken, akla gelen ilk şey anabolik steroidlerdir, çünkü bu birincil rollerden biridir, ancak düzenli enjeksiyonların yanı sıra testosteron düzeyini arttırmak için yapabileceğimiz birçok şey vardır. Herhangi bir hata yapmayın, eğer birinin testosteronu artırmaya ihtiyacı varsa veya arzularsa, anabolik steroidler her zaman yetenek açısından en iyidir, başka hiçbir şey yaklaşmaz, ancak bazı prensipleri izlersek doğal olarak küçük artımlı artışlar sağlayabiliriz. Bununla birlikte, şeylerin büyük şemasında, bu uygulamaların gerçekten parıldadıkları yerlerde yararlı olduğu kanıtlansa da, düşük testosteronun yok edilmesine yardımcı oluyor; Hayır, garantisi yoktur ancak şansınızı büyük ölçüde artırır.



Testosteronu Yiyecekle Artırın:

Eski deyimi duydunuz, "hiçbir şey yiyecekten daha anabolik değil" ve bu oldukça doğrudur; Büyüme ve performans söz konusu olduğunda, yeryüzünde hiçbir şey yiyeceği veya yerini alamaz. Bu açıdan, doğal testosteron düzeylerimizi olumlu yönde etkilediği gösterilen bazı gıdalar var ve birçok çalışma, bu gıdalardaki zengin diyetleri tüketen kişilerin testosteron üretimini arttırdığını gösteriyor. Aynı şey ters yönde de söylenebilir; Bazı gıdaların karşıt etkiye sahip olduğu gösterilmiştir ve eğer testosteronu arttırmaya çalışıyorsanız ya da en azından korumak istiyorsanız, önlemek istediğiniz gıdalar olacaktır.

Vejetaryen olan birey için bu sonraki bölüm muhtemelen çok üzücü bir haber olacak; Eğer yediğiniz gıdalar aracılığıyla testosteron düzeyini arttırmak istiyorsanız, vejetaryen tarzı bir diyetle bunu yapamazsınız. Hayır, etler testesteronu artırabilecek tek gıdadır, ancak kırmızı et ve yumurta gibi şeyleri birincil olarak artan araçlarımızdır. Doğal testosteron üretimini arttırmak için en iyi gıdalar şunları içerir:

    Kırmızı et
    Bütün yumurta
    domuz
    Somon
    Kuruyemiş ve Baklagiller
    Brokoli (ayrıca, yalnız değil)
    Lahana (ayrıca, yalnız değil)
    Karnabahar (ayrıca, yalnız değil)

Listeye baktığınızda özellikle kırmızı et ve bütün yumurtaları iki ana besin kaynağı olarak gördüğümüzde biraz kolesterol ile ilgili olabilir. Kalbinizin üzülmesine izin vermeyin, bu gıdaların kolestrol seviyelerine karşı düş kırıklığına uğramış olduğu düşüncesi uzun süredir geçti ve LDL seviyelerini de yükseltecektir; Biftek ve yumurta yağlar, tereyağı, büyük miktarda peynir, vb ile kapsayan varsayarak


Bir sonraki adım bazı gıdalardan kaçınmak olacak; Hayır, bunları listelemek isteriz ya da önümüzdeki üç buçuk hafta boyunca okurdunuz ama size oldukça iyi bir fikir verebiliriz. Doymuş yağ testosteronu artırmak için ihtiyaç duyduğunuz bir şey olduğu kanıtlanmıştır; ancak yukarıdakiler gibi doğru kaynaklardan gelmesi gerekiyor; En sevdiğiniz fast food zincirinde elde ettiğiniz doymuş yağ bu kadar yağlı değildir. Ayrıca, genel olarak işlenmiş gıdaların, testosteron üretimini nasıl etkilediği konusunda dehşet verici olduğu gösterildi, öykü ahlakı basit; O kadar çok şey yemeyin ve işlenmiş yiyeceklerden uzak durun; Gerçekten çok basit ve söyleyecek çok şey yok.

Yaşam Tarzı Seçenekleri:

Gıdadan öteye geçen ve testosteron seviyelerimizi büyük ölçüde etkileyebilecek üç ana faktör vardır; Fiziksel aktivite seviyemiz, stres ve alkol tüketimi, en önemlisi fiziksel aktivite. Diğer erkeklerinkinden daha aktif olan erkekler doğal olarak daha yüksek testosteron seviyelerine sahipler ve fiziksel egzersizin, özellikle ağırlık eğitiminin testosteron üretimini büyük ölçüde artırdığı gösterilmiştir. Testosteron üretimini artırmaya ihtiyaç duyan ya da arzulayan kişilere düzenli ve düzenli egzersiz rutininin başlaması ilk emirlerden biri olmalıdır.

Stres ve alkol; Hayatımızda stres yaşıyoruz ve bu yüzden yükü hafifletmek için içiyoruz, ancak alkolün bu dünyada testosteron üretimine düzenli olarak tüketildiğinde en hasar verici şeylerden biri olduğu gösteriliyor; Sadece üretime zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda yağ kazanımını arttırır ve kas dokusunu yok eder. Bununla birlikte, sorumlu alkol tüketimi kontrol etmek kolay bir şeyken, stres biraz zor olabilir. Stres sadece endişe veya endişe anlamına gelmez; Bunun bir rol olmasına rağmen, fiziksel stres, uyku ve dinlenme eksikliği ve sadece bu şeylerin yol açtığı fiziksel stresle daha fazla ilgileniyoruz. Vücudumuzun stres halindeyken, glikokortikoid steroid olarak bilinen daha büyük miktarlarda stres hormonu bırakıyoruz ve eğer testosteronu arttırmaya çalışıyorsanız bu yanlış yönde gidiyor.


Alt çizgi:

Alt satır basit; Testosteron düzeylerini yükseltmekle ilgili sihirli bir şey yok, söylenmediğiniz bir sır yok, yalnızca seçkinlerin bildiği özel bir egzersiz ya da gizli gizli yok. Daha yüksek bir testosteron seviyesi üretmek veya en azından halihazırda sahip olduğunuz şeyleri korumak isterseniz, sağlıklı bir yaşam tarzını izleyerek, aslında her şeyden daha fazlasını yapacaksınız, aslında, birincil anabolik androjenik steroid testosteron enjekte edemiyoruz, Sadece değerli bir seçenek. Evet, çok değerli ve çok ama çok anlayışlısın. Beslenmenizi günlük yaşamınızla nasıl en üst düzeye çıkaracağınızı ve testosteron seviyelerinizi arkadaşlarınızdan daha iyi görebileceğinizi öğrenin.




Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.